Szülőköszöntő csokor

Szülőköszöntő csokor - miért  ?

A polgári szertartás alkalmával kerül átadásra a szülőköszöntő csokor - az örömanyáknak, örömapáknak, nevelő szülőknek, köszönő csokor - a nagymamáknak, keresztszülőknek. Ekkor az anyakönyvvezető, amennyiben ezt előre megbeszélitek vele, pár mondatban köszönti szüleiteket.

Hogy miért is adjuk ?

Szüleitek egész életetek fontosabb eseményein ott vannak Veletek! Esküvőtök számukra talán a legfontosabb és legkedvesebb élmény. A szervezésben is örömmel és odaadóan segítkeznek, Ti pedig biztosan szeretnétek éreztetni Velük hogy fontosak a számotokra, megköszönni a szeretetüket :)
Kedves gesztus a pár részéről ha a szertartás alkalmával egy szép virágcsokorral, virágkosárral, Ceffa örökcsokorral, virágboxal, Ceffa tartós virágdobozzal, szép és ízléses formában díszített üveg borral köszönjük meg a szülőknek a sok gondoskodást amivel egyengették az utunkat, segítettek minket az élet göröngyös útján amíg idáig jutottunk.
A milyenségére nincs szabály! 
Lehet az anyuka kedvenc virága, kedvenc színe, harmonizálhat a menyasszonyi csokorral - de semmiképp ne nyomja el látványban, nagyságban az ara csokrát. Meg is kérdezhetjük a szülőket minek örülnének, esetleg a hobbyjukra utaló kedves ajándékot is vállálhatunk. A szülőköszöntő csokrok nem kell egyformák legyenek, hiszen nem vagyunk egyforma ízléssel megálldva !
Formailag választhatunk nyújtott vagy kerek csokrot. Választhatunk egy - egy szép hangsúlyos és különleges virágot is.
Virágtípust tekintve -  élő vagy tartós virágok felhasználásával készülhet.

Élő virágból kötött csokrok : 


  Nyújtott szülőköszöntő csokor Ceffa 001   Nyújtott szülőköszöntő csokor Ceffa 002   Nyújtott szülőköszöntő csokor Ceffa 003

   Kerek szülőköszöntő csokor_vegyes virágokból Ceffa 004

  Kerek szülőköszöntő csokor_fehér gerbera Ceffa 005

Tartós virágból kötött csokrok : 

szülőköszöntő csokor tartós virágokból, Ceffa örök csokor 001

szülőköszöntő csokor tartós virágokból, Ceffa örök csokor 002

Virágboxok, virágdobozok szülőköszöntéshez : 

A szülőköszöntő modern és trendi formája ha nem csokor hanem virágbox, Ceffa tartós virágdoboz a kelléke a köszöntésnek!

Virágbox, virágdoboz szülőköszöntéshez

Témák szerinti keresés