“Kevés az a dolog, mi igazán boldoggá tesz?
Ha szeretnéd, én megálmodom neked, azt a díszt, mely hozzásegít téged, hogy az élet ne borús, hanem virágzó szép legyen!”
/Ceffa/

A színek, a vidámság, a harmónia és a kreativitás, ami jellemzi kézműves virágkötészeti dekorációimat!

Minden egyes alkotás egyedi, mert egyedi kérésre készül vagy a saját fantázia világom ihlette. Az itt bemutatott dekorációk, díszek, élő és tartós alapanyagok

  • agyagvirágok 
  • “Igazi Érintés” virágok
  • habrózsák
  • különleges minőségű selyemvirágok 
  • strasszok, brossok, textil virágok felhasználásával készülnek, mindig az adott aktualitásnak megfelelően.

Néhány szóval magamról, vállalkozásomról, és a kontakt infók :

Szabó-Majlik Évának hívnak, végzettségemet tekintve földmérő vagyok.
Három gyermekemmel és férjemmel Budapest mellett élünk egy nagyon kedves, hangulatos családi házban Gyálon.
A virágok szeretete végigkísérte gyermekkoromat, s a szakközépiskola alatt már a véremmé vált. Bár nem ezt a szakmát tanultam, társiskolánk, ahol ezt oktatták szoros közelségemben volt.
10 évvel ezelőtt nyitottam első boltomat egy Nógrád megyei kis faluban, és a földmérés mellett ezt vezettem — akkor még csak élővirágokkal.
Megismerkedvén férjemmel Budapestre költöztünk, a boltot nem folytattam. Közben jöttek a gyerekek …

A fővárosban visszatértem eredeti hivatásomhoz, és egy földmérő cégnél helyezkedtem el. Irodavezetőként idővel úgy éreztem, kiteljesedtem a szakmámban, ezért szerettem volna ismét olyan dologgal foglalkozni, ami megmozgatja a kreativitásomat.

A virágkötészetet a közbeeső idő alatt sem hagytam abba, az elmúlt évek alatt családi-baráti körben és ismerősöknek szívesen kötöttem, esküvőkre, ballagásra díszítettem. Így nyitott volt az utam a vállalkozáshoz való visszatéréshez, amiben olyan különlegességet szerettem volna a magyar piacra bevezetni, ami egyedülálló és ritka.

Az alkotás, és hogy másnak is örömet szerezzek újabb és újabb ötleteket szül. Az igazi boldogság számomra az, ha látom, hogy másnak is örömöt tudok szerezni egy-egy művészcsokorral.

Kézműves virágkötészeti dekorációimat a színek, a vidámság, a harmónia és a kreativitás jellemzi. Minden egyes kompozíciómban megtalálható vagyok én is, mert szívvel-lélekkel dolgozom és szenvedélyesen szeretem a virágokat. Minden egyes csokor, koszorú, asztaldísz egyedi, mert a megrendelővel folyamatosan egyeztetve készítem vagy a saját fantáziavilágom ihleti. Kreációimban egyaránt használok élő és selyem alapanyagokat, mindig az aktuális alkalomnak és évszaknak, ünnepnek és környezetnek megfelelően. Álmom, hogy a Ceffa Virág branddé, fogalommá váljon.

Korábbi tapasztalataim szerint üzleti szempontból élővirágokkal foglalkozni rendkívül kockázatos és a kereslete váltakozó. Más szempontból ezek a virágok mulandóak és idővel elhervadnak. Ezért hat évvel ezelőtt elkezdtem kutatni maradandó megoldások után, és megismerkedtem a különféle tartós virágokkal.

Az értékesítés első lépéseként internetes boltot nyitottam a meska.hu oldalán. Itt hirdettem meg először kreatív csokraimat, szezonális virágdíszeimet.  www.ceffa.meska.hu

2011 áprilisától Ceffa Virág oldalammal a Facebook közösségi terében napi szinten tartom a kapcsolatot, kommunikálok, és fogadok visszajelzéseket a vásárlóközönségemtől és az érdeklődőktől.
https://www.facebook.com/Ceffavirag/

2011-ben megszületett virágboltom önálló webáruháza és weboldala is. www.ceffavirag.hu

Az Esküvő Kiállítások résztvevője vagyok, ahol a dekorációim megtekinthetők, és az érdeklődők elérhetnek.

A virágok mellé azonban hiányzott valami. Ezért felkerestem a Díszruha Szalont  www.diszruhaszalon.hu ahonnan a saját menyasszonyi ruhám is volt. Úgy gondoltam, együttműködésben jobban érvényesülhetünk a piacon.

Együttműködésünk első lépéseként önálló fotósorozatot készítettünk díszmagyar menyasszonyi ruha és tartós menyasszonyi csokrok részvételével. A fotózásra felkértük Érczi László esküvői fotográfust  www.elfoto.hu , akinek a precíz és profi munkáját ezúton is köszönjük. Az Ő közreműködésével több képanyag is gazdagítja honlapunkat és a közeljövőben is részt vesz a közös munkákban.

Folyamatosan keresem, kutatom az újdonságokat, a szebbnél-szebb és kiváló minőségű alapanyagokat. Igyekszem minél több szakmai rendezvényen részt venni és kapcsolatot létesítettem több neves virágkötővel a világ több pontjáról, hogy munkáimból a maximumot tudjam kihozni.

Egyedi, sajátos kézműves virágkötészetemet Polgár Ágnes agyagvirágaival www.agyagvirag.hu színesítettem. Közös munkák eredménye számos menyasszonyi csokor, térdekoráció.

Az évek során bővítettük kínálatunkat. Többszöri sikeres együttműködés után közös munkába kezdtünk a Meghívó Börze www.meghivoborze.hu csapatával. 2014 januárjától honlapunkon is válogathattok szebbnél-szebb esküvői meghívó, ültetőkártya, menü és köszönet ajándék mintából - de egyedi igényeknek, egyedi elképzeléseknek is örömmel eleget teszünk.

S hogy mi található nálam? Minden, ami a virágkötészet témakörébe tartozik:

minden, ami esküvő : esküvői csokrok, koszorúslány csokrok, kitűzők, csuklódíszek, szülőköszöntő csokrok, kocsi díszek, teremdekoráció, boldogságkapu, meghívó és ültetőkártya, menü és köszönet ajándék;

szezonális dekorációk: tavaszi díszek, koszorúk, húsvéti kopogtatók, ballagási csokrok, csokorkülönlegességek, őszi dekorációk, szárított koszorúk, koszorúk adventre , adventi dekorációk:

kegyeleti termékek: görög koszorúk, domb koszorúk, csokrok temetésre, koporsódíszek, mindenszenteki koszorúk;

teremdekorációk, irodai dekorációk, különleges ajánlatok szállodáknak, éttermeknek, tartós, örök életű díszek, ajándékcsomagok, cserepes agyagorchideák, Ceffa csokrok ápolószappannal.

Gyálon kis műhelyemben / 2360, Juhász Gyula utca 25/b. / , egy előre megbeszélt időpontban - személyes találkozásra is van lehetőség, hogy az általad megálmodott díszhez ki tudd választani a szükséges alapanyagokat, és megbeszélhessünk minden részletet!

Keressetek bátran: info@ceffavirag.hu , Tel: +36/20-922-5217

Várlak szeretettel!

Weboldalunkon található fotók a Ceffa virág saját munkájának gyűjteménye!

Cégnév:
FLS-Gép Kft.
2360 Gyál, Juhász Gyula utca 25/b.
Adsz: 13678388-2-13
Cégj.sz.: 13-09-107059
Szla: 10700598-43582404-51100005
 
Kapcsolattartó : Szabó-Majlik Éva
Tel:
 +36 (20) 922-5217
WEB: www.ceffavirag.hu
E-mail: ceffa13@gmail.com
BLOG: http://ceffaviragboltja.blogspot.com/
 

Témák szerinti keresés