Asztaldekoráció

 Az esküvői asztaldíszek kiválasztásánál, fontos szempont az asztal mérete, annak elrendezése, a helyszín stílusa.
A virágok megválasztásánál, ha a teljes összhangra törekedtek, mindenképpen ugyanazt a virágot javaslom, amiből a csokor készül. Azonban nem muszáj pont ugyanolyannak lennie. Szép és változatos, izgalmas és egyedi kombinációkat is összeállíthatunk. A lehetőségek száma végtelen.


Formáját tekintve:

  • magas esküvői asztaldekoráció
  • alacsony esküvői dekoráció
  • nyújtott asztaldísz
  • csónak alakú asztaldísz
  • gömb alakú asztaldísz

Élővirágon kívül, asztaldíszeim között tartós virágból összeállított kompozíciókat is megtaláltok.
Habrózsából, agyagvirágból, „Igazi Érintés” virágból és selyemvirágból készülnek. Nagy előnyük, hogy az elkészítési ár 50% - ért tudjátok bérbe venni, így költséghatékonyak. Helyszínre szállítással és a lakodalom végeztével a díszek el hozatalával is kérhetők.
Tehetünk még az asztalra mécseseket, szirmot, gyöngyöt, egyedi a párra jellemző tárgyakat.
Bármelyik variációt is választjátok, forduljatok hozzám bizalommal. Személyes beszélgetés alkalmával szívesen nyújtok segítséget a leg megfelelőbb változat megalkotásához, de az internet adta lehetőségeket kihasználva – fotókból is ki tudjátok választani a színeket, virágtípusokat, formákat. Ezekből én összeállítok egy változatot és addig formáljuk, amíg el nem éri végleges kinézetét.
Műhelyemben egy előre megbeszélt időpontban - személyes találkozásra is van lehetőség, hogy az általad megálmodott díszhez ki tudd választani a szükséges alapanyagokat, és megbeszélhessünk minden részletet! 

Várlak szeretettel Benneteket!


Témák szerinti keresés