Menyasszonyi csokor

Minden menyasszony számára az esküvői előkészületek legfontosabb mozzanata a menyasszonyi ruha kiválasztása,  a csokor és a dekoráció megtervezése.
A sorrend megfelelő is így, hiszen nem mindegy hogy milyen stílusú és színvilágú csokrot választunk magunknak. A csokor képe függhet a menyasszonyi ruha anyagától, stílusától, színétől. Felhasznált kiegészítők és gyöngyök- csipkék látványától. 
Ha a ruha egy szolídabb-egyszerűbb lágyabb vonalvezetésű ruha, akkor passzolhat hozzá egy extrémebb, színeiben kihívóbb és különleges megoldásokkal készült látványosabb csokor.
Ha a ruha strasszos, csipkés, habos-babos, esetleg színes tüll felhasználásával készült akkor egy letisztultabb, egyszerűbb - elegáns csokor lesz a tökéletes választás. 

A menyasszony megjelenésének a csokor is fontos résztvevője ! 

Fontos szempont a kiválasztásnál a menyasszony magassága, alkata.
Körcsokrot ajánlunk a magas, karcsú leányzóknak. Viszont - ha a menyasszonyi ruha abroncsos, akkor nem ajánlatos a körcsokor választása, mert a tömött, dúsan egymáshoz kötött virágfejek látványa a kiszélesedő nagyterjedelmű ruha látványával nincs összhangban. Ducibb menyasszonyoknak sem előnyös - mert szélesíti a deréktájékot amivel kihangsúlyozzuk azt amit eltakarni vágyunk.

Cascad /vízesés alakú / csokrot az alacsony, teltebb hölgyeknek. Kedvelt forma, lágyabb esésű hosszú ruhákhoz tökéletes választás. Optikailag magasít és karcsúsít.


Témák szerinti keresés