Őszi esküvői dekoráció a Barabás Villában

Noémi és Viktor őszi esküvője 2012 októberében

esküvői dekoráció

Az esküvő a Barabás villában került megrendezésre. Októberi időpont lévén mi sem természetesebb: legyen a dekoráció is őszi!

Az sem baj azért, ha a hangulat ettől még nem lesz borongós. Ezért valami vidám dolgot ötlöttem ki, különleges megoldásokkal.

A dekoráció teljes képanyaga  a fotógalériában található.


Néhány fotó ízelítőül:

3 hozzászólás a(z) “Őszi esküvői dekoráció a Barabás Villában” bejegyzéshez

  • Szia Judit!
   Köszönöm kedves soraid!
   Örülök, mert mindaz amit leírtál azt mutatja, hogy munkám és a közösen megálmodott dekoráció, ötletek maximálisan hozták azt a hatást amit Ti szerettetek volna elérni esküvőtök napján :)

   Laci – számomra a megtiszteltetés!!!
   Nem túlzok ha azt írom TE vagy a legjobb :)
   Így Nekem könnyű dolgom volt.
   Az apró részletekben rejlik a csoda valóban… de azt a fotós részéről is meg kell látni. Ez Neked profin megy ;-)
   Én köszönöm!

 1. Kedves Látogatók!
  Ceffa készítette az esküvői dekorációnkat.Erről szeretnék pár sort írni.
  Ceffa segítségével az esküvőnk dekorációjának megszervezése-amely nem kívánt pont volt az előkészületekben-, meghatározó,pozitív élménnyé vált.
  Ceffa azon kevés esküvői vállalkozók közé tartozik a számunkra,aki nem a saját lehetőségeiből építi fel a házasulandók elképzeléseit,hanem a pár saját kívánságai szerint.A kérdéseinken,tájékozatlanságunkon,időbeli vagy pénzbeli korlátainkon nem háborodott fel sosem és ezredjére is hajlandó volt átbeszélni,változtatni a részleteken is.Fogalmam sem volt,hogy pontosan mit akarok.Voltak ötleteink,de Ceffa volt az,aki kihozta belőlünk a legjobbat.A dekorációnk végül valóban minket tükrözött és sosem gondoltuk volna,hogy ennyire fontos része az esküvőnek a díszítés is.A hangulatot meghatározta a lakodalomban,amikor a vendégek beléptek és meglátták a feldíszített termet.Gyönyörködtette őket,otthonos,kényelmes volt a számukra ,ugyanakkor felfedeznivaló is.Szórakoztató volt összességében,azt gondolom.
  Emellett Ceffa személye,kedvessége,nyitottsága megteremtette azt a légkört számunkra az esküvő előtt,hogy valóban életünk legszebb napjára készüljünk-szájhúzás és kellemetlenségek nélkül.Azt kaptuk,amit szerettünk volna,annyiért,amennyiben megállapodtunk.Meg vagyok elégedve a munkájával.Szeretettel ajánlom Önöknek!Köszönöm Ceffa!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>