2018-as év trend színe

Mi a 2018-as év legtrendibb színválasztása?

Az idei évben is szuper lett a színválasztás. Nemhiába értik a dolgukat a Pantone cég emberei :)
A legtrendibbnek választott szín - ami a 2018-as évet jellemezi fogja a szakemberek szerint az UltraViolet.
Leleményes és fantáziadús, eredeti és gondolkodásra ösztönöz. Már-már provokatív és misztikus, megérinti a lelket.

2018 trend színe - ultraviolet

"Az év Pantone színe sokkal többet jelent, mint a design" világa"; ez valóban tükrözi a mai világunkban szükséges dolgokat. "- Laurie Pressman, a Pantone Color Institute alelnöke.

Kiválóan variálhatómás szynekkel és attól függően hogy milyen hangulataot kívánunk elérni számtalan variációt tudunk összeállítáni - társítani ezzel a csodás lüktető színnel.

Nyugalom palettája

 A nyugalom, a pasztell és füstös árnyalatok palettája könnyedén keveredik az UltraViolet karakteres jellegével, hogy finom egyveleget és harmóniát hozzon létre, amelyek mind egytől - egyik jól kombinálhatók egymással.

2018 trend színe

Kalandvágyó

Szokatlan kombinációja az élettel telített színeknel - ezek kombinációja gazdag és elegáns hangulatot hoz létre, már-már kalandvágyó, tele izgalommal.

2018 trend színe

Nyugalom rejtélyes szigete

A rejtély érzését, a természet kékjének és zöldjének összhangjában, a nem hagyományos Ultra Violet és ezüst és halvány arany fémekkel kombinálva a nyugalom szigetére jutunk.

2018 trend színe


Puha nyugalom

Puha és meleg, a természetes és organikus árnyalatok finom palettája, melyet a fémes mogyoróhagyma ékesít, és meghittséget,nyugalmat áraszt.

2018 trend színe

Energikus feltöltődés

Élénk és energiával feltöltő, ez a tiszta, lüktető színpaletta, amely "rám néz", szinte kiabál, hogy egy izgalmas, feledhetetlen élménnyel töltsön el.

2018 trend színe


Sivatagi naplemente

Sivatagi naplemente látványát nyújtja, ez a palettája a ragyogó meleg árnyalatoknak, amelyek fényesen beborítják a  kora esti égboltot.

2018 trend színe

Nyári kert

A környezetünkben lévõ színek által ihletett lágy és édes pasztellek kombinációja egy elbûvölõ Ultra Violet-tel és egy mély, sötét érzésű nyári kertet idéz.

2018 trend színe

Bármelyikre is essen a választás az idei 2018 as évben tervezett esküvőtökre nem fogtok csalódni ! 

forrás  : Pantone 


Témák szerinti keresés